Brasvärmegruppen - Proffsbutiker i samverkan

Om oss

Skorstensfolket i Östergötland är ett familje företag som drivs av Anders Nilsson tillsammans med 4 anställda. Vi har vår butik och utställning på Vintergatan 10 i Motala med ett stort utbud av eldstader varav flertalet är eldningsbara och kan visas i drift.

Vi jobbar enbart med marknadsledande leverantörer vilket säkerhetsställer god kvalité på produkterna inom både eldstäder, skorstenar och skorstensrenovering. Vi har lång erfarenhet av arbeten inom branschen och är certificerade inom ” Behörig Skorstens entreprenör”. Vi kan även erbjuda en ” Nyckelfärdig ” installation, från ide´ till första brasa.

Vi utför även hembesök kostnadsfritt, hjälper till med bygganmälan och kan ombesörja att installationen blir besiktad av behörig besiktningsman, allt för att Du som kund ska känna dig trygg och få jobbet utfört fackmannamässigt enligt gällande bestämmelser.

Vi säljer och monterar även takskyddsprodukter såsom taksteg, takstegar, takbryggor, glidskydd mm. Företaget är även medlem i Skorstensfolket Sverige AB som är en marknadsledande organsiation inom skorstensrenovering med egna unika produkter såsom FuranFlex, VentilFlex, SFSAB Flex, SFSAB Tätningsmassa, blockskorsten G20 och stålskorsten DW Vision i olika dimensioner.

Vi kan även platsbygga din eldstad enligt dina önskemål och egna design. Oavsett om det gäller installation av kamin,skorsten, skorstensrenovering, takskydd etc så har du kommit rätt. Tveka inte att höra av dig för bokning av hembesök kostnadsfritt för vidare konsultation.