Kamincoachen

Inför ditt köp

Hitta den perfekta kaminen för din livsstil

Hitta den perfekta kaminen för din livsstil

Vi förstår att skorstenar och kaminer behöver anpassas efter varje individuell livsstil. Därför vill vi guida dig för att hitta den perfekta kaminen som passar perfekt in i din unika värld. Läs vidare för att upptäcka olika alternativ som kan passa dig.

Vilka typer av eldstäder finns?

Vilka typer av eldstäder finns?

I den vackra staden Motala finns Skorstensfolket, experter på eldstäder och braskaminer. När det gäller att välja en eldstad för ditt hem är det viktigt att ta hänsyn till både praktiska och estetiska faktorer. Skorstensfolket har samlat information om olika typer av eldstäder för att hjälpa dig fatta det bästa beslutet för ditt utrymme och din livsstil.

Förberedelse inför köp av kamin eller kakelugn

Förberedelse inför köp av kamin eller kakelugn

När du står inför beslutet att välja och installera en kamin eller kakelugn i ditt hem är det en spännande tid. Det är inte bara en investering i bekvämlighet och visuell estetik i din bostad, utan också en praktisk uppgradering som kan höja värdet på ditt hem. För att göra denna process så smidig som möjligt, har vi sammanställt en omfattande guide som hjälper dig att förbereda ditt hem och säkerställa att du är redo för detta nya tillägg.

De vanligaste misstagen och hur du undviker dem

De vanligaste misstagen och hur du undviker dem

Vi vill dela med sig av några värdefulla tips för att undvika vanliga misstag när du väljer en braskamin. Att köpa en braskamin är en betydande investering, och det är viktigt att göra det rätt från början. Här är några tips för att undvika dessa vanliga fallgropar: